Notícies

El Seminari del Mes - 3D i Estereoscòpia

Dilluns 28 de juliol de 19 a 21 hores a la Sala d'actes del CPAC (C. Casp, 130. Barcelona) té lloc el Seminari 3D i Estereoscòpia, a càrrec de Miquel Planchart, assessor i investigador de l'estreoscòpia 3D

Qui ha dit que el 3D només és adequat per a la gran pantalla?

Al llarg d'aquest Seminari del Mes, Miquel Planchart, ens mostrarà l'evolució que ha viscut aquest art des dels primers gravats fins al boom de 2010 amb pel•lícules com Avatar, transformant l'audiovisual en ciència.
També veurem com es pot aplicar l'estereoscòpia en diferents àmbits. Des del cinema, fins a les produccions publicitàries i mèdiques.
Però estem realment preparats per instaurar aquest fenomen en la nostre vida diària? En Miquel ens desvetllarà aquests i altres temes al llarg del seminari.

Miquel Planchart, estereoscopista 3D

Des de 1987, Planchart aplica la tècnica de la imatge estereoscòpia 3D en tots els àmbits de la comunicació audiovisual, des de fotos fins a cinema i vídeo.
Al llarg de la seva carrera ha viatjat a països com Anglaterra, Brasil, Itàlia, Kuwait... treballant en diversos projectes i encarregant-se de la direcció estereoscòpica en tot tipus de produccions. Des de cinema fins a documentals, passant per produccions mèdiques i publicitàries.
També treballa com a assessor en la construcció d'eines per facilitar la producció 3D, tant per rodatge com per la postproducció.
A nivell docent, imparteix cursos d'estereoscòpia a l'ESCAC, Ciudad de la imagen i altres entitats.
Actualment treballa en el desenvolupant de noves eines per l'enregistrament d'imatges estereoscòpiques en l'àmbit de la medicina.

L'entrada al seminari és lliure i gratuïta, cal confirmar assistència al web del CPAC.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat