Notícies

Els Zumzeig se sumen a les sales de cinema inscrites al Pack Màgic

La proposta de cinema en català per als més menuts s’expandeix per tot el territori.

Els Cinemes Zumzeig s’apunten a aquesta iniciativa com altres cinemes de la capital (els Boliche Cinemes i els Cinemes Texas). En el seu cas les pel·lícules estaran disponibles durant els cap de setmana dels mesos de febrer i març . Consulteu els horaris i passis aquí

Actualment les pel·lícules que es projecten són:

La petita Anna i el Tiet Llargarut dirigida per Alicja Björk Jaworski, Lasse Persson, Per Åhlin, escrita per Lena Ollmark, Anders Sparring i Jan Vierth basant-se en les històries d’Inger Sandberg i les il·lustracions de Lasse Sandberg. 2012. Suècia.

Les malifetes de l’Emil dirigida per Per Åhlin, Alicja Björk Jaworski i Lasse Persson, escrita per Åke Gabrielsson basat en una història d’Astrid Lingren. 2013. Suècia.

Laban, el petit fantasma. Quina por! Dirigida per Alicja Björk Jaworski, Karin Nilsson, Lasse Persson i Per Åhlin, escrita per Lena Ollmark, Anders Sparring i Jan Vierth basant-se en el text i les il·lustracions d’Inger i Lasse Sandberg. 2006. Suècia.

El bosc en perill, dirigida per Jan Gissberg, escrita per Thomas Funk. 1991. Suècia.

Si voleu consultar totes les sales de cinemes adscrites al Pack Màgic consulteu el següent enllaç

Pack Màgic és una proposta global de divulgació del cinema en català que ofereix als espectadors i espectadores infantils, i a les seves famílies, una alternativa al consum cinematogràfic que inclou l’educació en els valors i la pràctica d’un oci actiu i creatiu.

Les pel·lícules que formen part del catàleg de Pack Màgic estan adreçades a nens i nenes d’entre 2 i 9 anys i es distribueixen en versió doblada en català. A la llista de títols hi trobem tant les pel·lícules més recents, provinents de cinematografies especialitzades en cinema infantil i d’animació, com títols que van ser clàssics per a generacions passades.

Per a més informació consulteu la seva pàgina web

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat