This entry is not available in English.

Training

Curs de tècnica de veu Fitzmaurice® amb Anna Estrada

 anna estrada curs

El taller impartit per Anna Estrada tindrà lloc el 19, 20 i 21 de maig a La Caldera (Carrer d'Eugeni d'Ors, 12, 08028 Barcelona)

Taller intensiu de tres dies de durada que inclou la presentació de la Tècnica i la Introducció a les dues fases principals del treball: la desestructuració i la reestructuració. Es farà un treball de text i/o cançons, presència, energia i moviment, seguint la tècnica FitzmauriceVoicework® que uneix l’experiència física amb l’atenció mental.

La desestructuració és la primera fase i promou la consciència corporal, la respiració lliure i espontània, i l’expressivitat de la veu a través del Tremorwork. La reestructuració es basa en un descobriment intencional de la respiració i la veu després que el cos ha experimentat l'alliberament i re-entrenament del sistema muscular. La tècnica Fitzmaurice permet explorar l'efecte del moviment, el tacte, el so, la veu, el cant i la paraula.

És un taller pràctic adreçat a actors, cantants i professionals que treballen la veu.

El curs tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig i l'horari serà de 19 a 21h el divendres, de 10 a 13:30h i de 15 a 19h el dissabte i de 10:30 a 14h el diumenge

Cal portar roba còmoda, una estora de ioga, zafu o un coixí i una tovallola; aigua i un quadern de notes, si es volen prendre notes. Tenir un tros de text o una cançó.

Preu
Socis AADPC i AISGE: 110€
Socis AADPC aturats*: 90€
No socis: 160€
*Aquesta situació s’ha d’acreditar en el moment de matriculació.

Les places són limitades i podeu inscriureu's en aquest formulari.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat